صد آنلاین | اگر کودک شما کمردرد دارد، طبیعی است که نگران باشید. به عنوان والدین، شما نمی خواهید ببینید که آنها ناراحت هستند یا فعالیت های مورد علاقه خود را به خاطر کمردرد از دست می دهند.
به گزارش صد آنلاین، کمردرد معمولاً در سنین میانسالی و بالاتر به عنوان یک مشکل در نظر گرفته می شود، اما یک مطالعه در سال 2020 نشان داد که بیش از یک سوم از کودکان و نوجوانان در سال گذشته تجربه کمردرد را گزارش کردند و تقریباً 9 درصد از آنها کمردرد شدید داشتند.
کمردرد در نوجوانان و کودکان می تواند به دلیل چاقی، فعالیت های ورزشی شدید در طول سال و پوشیدن کوله پشتی سنگین در مدرسه رخ دهد.
این مقاله به بررسی علل احتمالی کمردرد در نوجوانان و کودکان کوچکتر می پردازد. همچنین علائم هشدار دهنده ای را که نشان می دهد زمان تماس با ارائه دهنده فرزندتان فرا رسیده است.
کمر درد ناشی از درد عضلانی
کمردرد عضلانی شایع ترین دلیل کمردرد در کودکان و نوجوانان است. آنها ممکن است بگویند کمرشان درد می کند یا احساس درد و حساسیت دارند.
این نوع کمردرد اغلب ناشی از کشیدگی عضلات و کشیدگی رباط ها است. کودکانی که در تمام طول سال ورزش های شدید انجام می دهند در معرض خطر این آسیب ها هستند.
مشکلات وضعیت بدن همچنین می تواند منجر به کمردرد در افراد در هر سنی شود و می تواند منبع ناراحتی طولانی مدت باشد.
کودکانی که اضافه وزن دارند یا چاق هستند نیز ممکن است به دلیل استرسی که وزن اضافی بر عضلات کمر، رباط ها و استخوان هایشان وارد می کند، درد داشته باشند.
تشخیص درد عضلانی
آزمایشهایی مانند اشعه ایکس، تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) و سایر آزمایشهای تصویربرداری برای تشخیص کمردرد عضلانی در مواقع ضروری و حساس تجویز می شود. اگر فرزند شما علائم دیگری نداشته باشد، احتمالاً پزشک این آزمایشات را تجویز نخواهد کرد.
انجام آزمایشات بیش از حد مورد نیاز دارای معایبی است، از جمله قرار گرفتن کودک در معرض پرتوهای پزشکی زیاد.
درمان دردهای عضلانی
معمولاً اگر کودک شما استراحت کند بهتر می شود. استفاده از گرما و یخ نیز می تواند به تسکین درد کمک کند.
در کوتاه مدت، کودک شما ممکن است از فیزیوتراپی، برنامه های کششی، یوگا یا ماساژ بهره مند شود.